06.02.2017

Ønsker du at høre fra os når vi har gang i diverse arrangementer?
Send os en mail og vi vil oprette jer i vores kundekartotek - kontor@forendenafgaden.dk

Vi har bemærket en større efterspørgsel fra virksomheder på frokostordninger og vi har derfor taget nyt initiativ, og sat vores eget lille frokostskib i søen. Vi tilpasser gerne efter jeres ønsker og behov, så giv os et kald og vi giver et bud på netop jeres ønsker. 

 

        16.09.2016

Vi er i fuld gang med endnu en omgang Gastro week (14/10 - 23/10). Menuen er super lækker  og vi har stort set alt booket hver aften - dog har vi få aftener et par enkelte borde tilbage - ring til os for mere info :-) 

 

          15.09.2016 

Så er det atter tid til at få arrangeret årets julefrokost! Husk at vi har tre dejlige lokaler og det er derudover også mulig, at få maden ud af huset.

Ring elle skriv til os for mere info 86 600 500 kontakt@forendenafgaden.dk

Tjek vores jule- og nytårsmenu under ''menu'' :-)

 

           15.09.2o16

Vi gentager succesen fra sidste år og vi er igen en del af  Gastro Week. Det foregår i perioden 13. til 23. oktober hvor vi serverer en super dejlig 3-retters menu til kun 250,-  Billetter købes hos nembillet.dk

21. 04.2016

Vi holder åbent alle dage i påsken :-)

 

HVER TIRSDAG tilbyder vi jer en super lækker gourmet middag, bestående af fire retter mad inkl. vinmenu til kun 398,- pr. cv. Menuen varierer fra gang til gang og vil naturlig altid bestå af lokale, økologiske og lækre råvarer. 

 

Vi har netop udarbejdet et nyt, lækkert cocktailkort, som vi glæder os til at dele med jer. Vi har lavet en masse forskellige mix af det søde, det syrlige, det friske, det vi alle kender og det helt nye.

To cocktails 100,- hver torsdag-lørdag efter 20.00


GASTRO WEEK
Fra fredag uge 41 til og med søndag uge 42, gentager vi succesen med gastro, hvor vi tilbyder jer alle en gastronomisk oplevelse med tre lækre retter til kun 250 kr. bestil billetten på www.klubviborg.dk

KUNST OG MAD hver onsdag i samarbejde med Galleri NB. Kl. 17.00 mødes man i galleriet og får en til en fortælling om kunst, en rundvisning eller andet - efterfølgende tilbereder vi en lækker ret mad inkl. et glas vin. 200,- Husk at tilmelde jer!