en, to, mange ...

Vi råder over 3 etager med lokaler til enhver anledning. Så hvad enten det er en hyggelig frokost eller middag for to, et møde, en større firmafest eller konfirmationen for hele familien, så har vi lokalerne.

Bestil bord online her eller kontakt os på telefon 86 600 500 og hør mere om de mange muligheder

Midt i mellem

Her ligger vores største lokale, der er en fast del af a la carten. Det er også her, vi holder de fleste af vores temaaftener, som vin- og ølsmagning. Hvis du skulle ha’ lyst til din egen private herlige søndagsbrunch, så er det her MidtiMellem, det foregår. Lokalet kan som aller øverst bruges til private arrangementer.

aller øverst

Dette er et af vores to skønne lokaler, på vores øverste etage. Dette fungerer som fest- og mødelokaler. Den perfekte ramme for forretningsmiddagen, julefrokosten, personalefesten, når foreningen eller herre- dameklubben skal holde bestyrelsesmøde.

aller øverst 
– for enden af gangen

Dette er det andet og mindste af alle vores lokaler. Lokalet fungerer bedst til mindre grupper, om enten det er, forretningsmøder, herre/damefrokost eller hvilken som helst begivenhed der måtte danne ramme for jeres arrangement.